Traškūs avinžirniai

Autorius
SveikasReceptas.lt
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
5 min. + kepimas
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Traškūs avinžirniai – tobulas, traškus, maistingas ir augalingas užkandis. Tiekti galima su morkų ar agurkų lazdelėmis.

Paruošimo būdas
1

Avinžirnius perplaukite, nusausinkite, sudėkite į kepimo skardą ir apšlakstykite aliejumi, apibarsykite prieskoniais ir išmaišykite.

2

Kepkite orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje, 40-50 min. nuolat pamaišydami.