Trinta avinžirnių sriuba

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
25 min
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Gardi, soti, trinta sriuba su avinžirniais. Puikiai tiks pietums.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Giliame puode įkaitiname aliejų ir pakepiname susmulkintą svogūną su smulkintų česnaku apie 5 minutes.

2

Į pakepintus svogūnus sudedame avinžirnius ir pakepiname dar kelias minutes. Tuomet supilame vandenį ir verdame 15 minučių.

3

Sudedame prieskonius ir supilame kokosų pieną. Paverdame dar apie 7-8 minutes ir sriubą sutriname su maisto trintuvu iki kreminės konsistencijos.

4

Špinatus susmulkiname ir sudedame į trintą sriubą. Gardiname sezamų sėklomis.

 

Daugiau sriubų receptų rasite čia.