Aprašymas
Gardi, soti, trinta sriuba su avinžirniais. Puikiai tiks pietums.
Ingredientai
- 500 g Avinžirnių
- 40 g Špinatų
- 200 ml Kokosų pieno
- 1 a.š. Druskos
- 1/2 a.š. Kumino
- 1 a.š. Ciberžolės
- 2 v.š. Aliejaus
- 1/2 a.š. Juodiejų pipirų
- 700 ml Vandens
Paruošimo būdas
1
Giliame puode įkaitiname aliejų ir pakepiname susmulkintą svogūną su smulkintų česnaku apie 5 minutes.
2
Į pakepintus svogūnus sudedame avinžirnius ir pakepiname dar kelias minutes. Tuomet supilame vandenį ir verdame 15 minučių.
3
Sudedame prieskonius ir supilame kokosų pieną. Paverdame dar apie 7-8 minutes ir sriubą sutriname su maisto trintuvu iki kreminės konsistencijos.
4
Špinatus susmulkiname ir sudedame į trintą sriubą. Gardiname sezamų sėklomis.
Daugiau sriubų receptų rasite čia.
pataisykit, kad reikia 700ml vandens :))
Ačiū! Pataisėme 🙂