Aprašymas
Kreminė, švelni, saldoka sriuba. Keptas čili su česnakais šią sriubą paverčia tobula.
Ingredientai
- 150 g moliūgo
- 1 batatas
- 1 svogūnas
- 4 skiltelės česnako
- 1 čili pipiras
- 200 g kokosų pieno
- Aliejus
- 1 a.š. kario prieskonių mišinio
- Druska pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Smulkiai supjaustome svogūną ir dvi skilteles česnako.
2
Smulkiai supjaustome moliūgą ir batatą.
3
Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame svogūną, česnaką ir maišant kepame kelias minutes.
4
Dedame moliūgą, batatą, prieskonių mišinį ir maišant kepame apie 10 min.
5
Užpilame vandeniu, kad vos apsemtu ir troškiname apie 10 min.
6
Pilame kokosų pieną, sutriname iki vientisos konsistencijos ir užverdame.
7
Supjaustome čilį, česnaką ir apkepame aliejuje.
8
Sriubą išpilstome ir papuošiame keptais čili ir česnakais.