Trinta moliūgų sriuba su apelsinais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šį paprasta sriuba įrodo, kad moliūgas yra nuostabi daržovė ir nereikia naudoti daug įvairių produktų tam, kad išgauti nuostabų patiekalo skonį. Svarbu tik tinkamai parinkti priedus, kad jį paryškinti. Šiame patiekale tai puikia atlieka imbieras ir apelsinų sultys.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais.

2

Puode ištirpiname sviestą/įkaitiname aliejų, dedame imbierą, moliūgą ir maišant kepame 5-6 minutes.

3

Įpilame sultinį, užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame apie 20 min. arba kol moliūgas suminkštės.

4

Sriubą sutriname maisto smulkintuvu. Įpilame apelsinų sultys, pagardiname druska ir pipirais.

5

Tiekiame šiltą su pasirinktais priedais (grietine, sėklomis, skrebučiais ir t.t.).