Trinta moliūgų sriuba su imbieru ir anakardžių riešutais

Autorius
SveikasReceptas.lt
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
25 min.
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Trinta moliūgų sriuba su imbieru ir anakardžių riešutais – sotus, augalingas ir maistingas patiekalas. Tiekite su viso grūdo duonele ir papildomai galite gardinti mėgstamomis sėklomis ir žolelėmis.

Ingredientai

 

 

Paruošimo būdas
1

Moliūgą, bulves, svogūną ir imbierą nulupkite, supjaustykite kubelias.

2

Puodę įkaitinkite aliejų, suberkita svogūnus kartu su imbieru ir pakepinkite kelias minutes.

3

Į puodą sudėkite likusias daržoves ir pakepinkite 3 minutes. Nepamirškite pamaišyti.

4

Daržoves užpilkite vandeniu. Anakardžius nuplaukite ir sudėkite į puodą. Išmaišykite ir virkite apie 20 min., kol bulvės suminkštės.

5

Baigus virti sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės