Trinta pievagrybių sriuba

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Kreminę, gardžią, kokosinę trintą pievagrybių sriubą pagaminsite vos per 30 minučių ir gaminimui pakaks tik vieno pieno. Nemėgstant kokoso skonio visuomet galima naudoti įprastą grietinėlę ar pasirinkti avižų, sojų alternatyvas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Svogūnus, česnakus, pievagrybius susmulkiname.

2

Puode įkaitiname aliejų, sudedame svogūnus su česnakais ir pakepiname kelias minutes.

3

Sudedame miltus, pievagrybius, sumaišome ir pakepiname dar kelias minutes. Supilame sultinį, verdame 10 minučių.

4
Sudedame prieskonius, supilame kokosų pieną ir paverdame dar 10 minučių.
5
Sriubą sutriname iki kreminės konsistencijos.
6

Tiekiame su sėklomis, duonele ar žolelėmis.