Aprašymas
Gardi ir labai paprasta, trinta smidrų sriuba su kokosų pienu. Sriubai puikiai panaudosite ir šparagų kotelius.
Ingredientai
- Ryšulėlio šviežių šparagų apie 200 g
- 4 vidutinio dydžio bulvių
- 1 svogūno
- 3 skiltelių česnako
- 4 – 5 stiklinių daržovių sultinio
- 1 šaukšto riebaus kokosų pieno iš skardinės
- Šaukšto citrinos sulči;
- Kelių lauro lapų
- 1 šaukšto aliejaus
- Šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas
1
Į gilų puodą supilame šaukštą aliejaus ir pakepiname svogūnus su česnakais apie 5 minutes.
2
Šparagus susmulkiname su visais koteliais (sriubai tinka visos šparago dalys :)) ir sudedame ant svogūnų, pakepiname apie 3 minutes.
3
Supilame daržovių sultinį, bulves supjaustome kubeliais, sudedame lauro lapus ir verdame ant nedidelės ugnies apie 20 minučių.
4
Išvirusią sriubą sutriname iki vientisos masės.
5
Įdedame šaukštą kokosų pieno, citrinos sulčių, pipirų, jeigu dar reikia pasūdome.