Trinta žirnelių sriuba

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Fantastiškai skani sriuba. Meilė nuo pirmo šaukšto!

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Užkaičiame puodą su sultiniu.

2

Supjaustome bulves ir saliero stiebus.

3

Į verdanti sultinį beriame bulves.

4

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname 1 v.š. aliejaus ir beriame salierus. Maišant kepame 5-7 minutes. Beriame asafetidą, permaišome ir keptuvės tūrinį dedame į puodą su bulvėmis. Verdame 5 min.

5

Į puodą beriame žirnelius, pagardiname druską, pipirais ir verdame dar 10 minučių.

6

Sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Užverdame ir išjungiame.

7

Tiekiame šiltą su grietine.

 

Pastabos: vietoje asafetidos, galima naudoti česnaką.