Namie pagaminti saldumynai yra žymiai skanesni ir sveikesni. Šie triufeliai yra fantastiškai skanūs ir labai lengvai pagaminami.
- 30 g kakavos masės
- 40 g kakavos sviesto
- 50 g agavos/klevų sirupo
- 20 g anakardžių riešutų sviesto
- 80 g kokosų pieno (kietosios dalies)
- Kakavos milteliai
Kakavos masę ir kakavos sviestą smulkiai supjaustome.
Į nedidelį puodą dedame kokosų pieną ir ištirpiname ant vidutinies ugnies. Pilame sirupą, dedame anakardžių riešutų sviestą ir išmaišome. Dar pakaitiname, bet neužverdame.
Užpilame kakavos sviestą ir masę, palaukiame porą munučių ir išmaišome. Masę išplakame rankintiu trintuvu ir uždengiame plievele (taip, kad liestusi su paviršiumi). Dedame į šaldytuvą 4-12 val.
Greitai formuojame triufelius, nes masė nuo rankų šilumos greit tirps (geriausia naudoti pirštines). Dedame į šaldytuvą 2 val.
Triufelius apvoliojame kakavos milteliuose ir tiekiame.
Laikome šaldytuve 3-5 dienas.