Triufeliai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
Porcijos
15-20 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Namie pagaminti saldumynai yra žymiai skanesni ir sveikesni.  Šie triufeliai yra fantastiškai skanūs ir labai lengvai pagaminami.

Ingredientai
  • 30 g kakavos masės
  • 40 g kakavos sviesto
  • 50 g agavos/klevų sirupo
  • 20 g anakardžių riešutų sviesto
  • 80 g kokosų pieno (kietosios dalies)
  • Kakavos milteliai
Paruošimo būdas
1

Kakavos masę ir kakavos sviestą smulkiai supjaustome.

2

Į nedidelį puodą dedame kokosų pieną ir ištirpiname ant vidutinies ugnies. Pilame sirupą, dedame anakardžių riešutų sviestą ir išmaišome. Dar pakaitiname, bet neužverdame.

3

Užpilame kakavos sviestą ir masę, palaukiame porą munučių ir išmaišome. Masę išplakame rankintiu trintuvu ir uždengiame plievele (taip, kad liestusi su paviršiumi). Dedame į šaldytuvą 4-12 val.

4

Greitai formuojame triufelius, nes masė nuo rankų šilumos greit tirps (geriausia naudoti pirštines). Dedame į šaldytuvą 2 val.

5

Triufelius apvoliojame kakavos milteliuose ir tiekiame.

6

Laikome šaldytuve 3-5 dienas.