Aprašymas
Rudėniška ir gardi užtepėlė su džiovintais baravykais, avinžirniais ir pomidoriukais. Tiks prie daržovių ar užtepti ant duonos.
Ingredientai
- 200 g virtų arba konservuotų avinžirnių
- 100 g džiovintų baravykų
- 70 g saulėje džiovintų pomidorų
- 6 v.š. alyvuogių aliejaus
- 3 v.š. citrinos sulčių
- 5-8 v.š. vandens (priklauso kokios konsistencijos norite užtepėlės)
- Druskos ir pipirų pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Grybus būtinai užpilame vandeniu ir pamirkome mažiausiai 30 minučių. Vėliau nupilame likusį vandenį.
2
Visus ingredientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Vandenį pilame po truputį.