Vafliai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
6 vnt
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Vafliai gali būti ne tik saldūs! Siūlome išbandyti su daržovėmis, kurie puikiai tiks pusryčiams ar užkandžiui. Šiuos vaflius  tinka pateikti su varškės užtepėle.

Ingredientai
  • 170 g avižinių miltų
  • 100 g špinatų
  • 50 ml aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 80 g saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 1/4 a.š. aitriosios paprikos miltelių
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Špinatus sudedame į kokteilinę, užpilame aliejumi ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

2

Špinatų masę supilame į dubenį. Įmušame kiaušinius ir viską išmaišome. Sudedame miltus, kepimo miltelius ir prieskonius. Viską išmaišo0me ir pačioje pabaigoje sudedame saulėje džiovintus pomidorus.

3

Vaflinę įkaitiname, ištepame aliejumi, dedame po šaukštą tešlos ir kepame.