Aprašymas
Vafliai gali būti ne tik saldūs! Siūlome išbandyti su daržovėmis, kurie puikiai tiks pusryčiams ar užkandžiui. Šiuos vaflius tinka pateikti su varškės užtepėle.
Ingredientai
- 170 g avižinių miltų
- 100 g špinatų
- 50 ml aliejaus
- 2 kiaušinių
- 80 g saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1/4 a.š. juodųjų pipirų
- 1/4 a.š. aitriosios paprikos miltelių
- Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1
Špinatus sudedame į kokteilinę, užpilame aliejumi ir sutriname iki vientisos konsistencijos.
2
Špinatų masę supilame į dubenį. Įmušame kiaušinius ir viską išmaišome. Sudedame miltus, kepimo miltelius ir prieskonius. Viską išmaišo0me ir pačioje pabaigoje sudedame saulėje džiovintus pomidorus.
3
Vaflinę įkaitiname, ištepame aliejumi, dedame po šaukštą tešlos ir kepame.