Vafliai su varške ir bananais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min.
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Minkšti, purūs vafliai su varške ir bananais. Tiks savaitgalio išskirtiniems pusryčiams!

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Sviestą ištirpinkite.

2

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

3

Trynius sumaišykite su cukrumi, varške, aguonomis, citrinų sultimis, tirpintu sviestu.

4

Į trynių masę suberkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite. Supilkite pieną ir dar kartą gerai permaišykite.

5

Į tešlą įmaišykite gabaliukais supjaustytą bananą.

6

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžios konsistencijos. Sumaišykite su tešla.

7

Vaflinę įkaitinkite ir kepkite vaflius. Tiekite su uogomis, jogurtu, uogiene ar vaisiais.