Varškės ir migdolų miltų blynai

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs varškės ir migdolų miltų blynai. Puikiai tinka gardinti turimomis uogomis.

Ingredientai
  • 200 g varškės
  • 65 g migdolų miltų
  • 60 ml pieno
  • 2 kiaušinių
  • 2 v.š. cukraus, klevų sirupo ar kito saldiklio
  • 1 v.š. tirpinto sviesto
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Varškę kartu su kiaušiniais gerai pertriname šakute ar blenderiu. Sudedame miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir išmaišome. Supilame pieną, svietą ir dar gerai permaišome.

2

Keptuvę įkaitiname ir blynelius kepame ant vidutinės kaitros.