Varškės ir rikotos sklindžiai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
3 asm.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šie sklindžiai gaunasi labai minkšti ir purūs.

Ingredientai
  • 360 g varškės
  • 150 g rikotos
  • 1 kiaušinis
  • 1 v.š. cukraus
  • 1 a.š. malto cinamono
  • 1/2 a.š. vanilės ekstrakto
  • 3 v.š. pilno grūdo miltų (galima keisti ryžių, kukurūzų miltais)
  • Žiupsnis druskos
  • Aliejus kepimui

 

Paruošimo būdas
1

Permaišome visus ingredientus.

2

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Aapkepame sklindžius iš vienos pusės, apverčiame, uždengiame dangčiu ir kepame dar 3-4 minutes.

3

Tiekiame šiltus su klevų sirupu ar medumi ir uogomis.