Varškės vafliai su aguonomis

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Laikas Užgavėnėms rinktis gardžiausius, skaniausius receptus. Vafliai yra labai skanu, greitai kepa, mažiau riebalų. O šie varškės vafliai su aguonomis tiesiog tirpsta burnoje.

Ingredientai
  • 220 g varškės
  • 1 kiaušinis
  • 50 ml grietinėlės 10%
  • 45 g kvietinių miltų
  • 45 g ryžių miltų
  • 30 g aguonų
  • 20 g sviesto
  • 1 v.š. cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas
1

Dubenyje sumaišome kiaušinį, minkštą sviestą, grietinėlę, cukrų ir varškę.

2

Kitame dubenyje sumaišome miltus, druską ir aguonas. Suberiame į varškės masę ir užmaišome tešlą vafliams. Tešla bus labai tiršta.

3

Kepame vaflius gerai įkaitintoje vaflinėje iki auksinės spalvos.

4

Tiekiame su sirupu, medumi ar uogiene.