Varškiniai vafliai su sūriu

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardūs ir nesaldūs vafliai su sūriu ir lapiniai kopūstai! Traškūs ir puikiai tiks ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei.

Ingredientai
  • 200 g speltos miltų
  • 2 kiaušinių
  • 200 g varškės
  • 60 g lapinių kopūstų (kale)
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 220 ml pieno
  • 20 ml aliejaus
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Kiaušinius išplakame ir sumaišome su varške.

2

Kale kopūstus susmulikame, fermentinį sūrį sutarkuojame.

3

Į varškės masę sudedame kale kopūstus, sūrį, miltus ir pieną. Viską gerai išmaišome.

4

Į tešlą supilame aliejų ir dar kartą gerai išmaišome.

5

Keptuvę įkaitiname iš ištepame aliejumi. Iškepame vaflius ir tiekiame su graikišku jogurtu ar grietine.