Aprašymas
Labai gardūs ir nesaldūs vafliai su sūriu ir lapiniai kopūstai! Traškūs ir puikiai tiks ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei.
Ingredientai
- 200 g speltos miltų
- 2 kiaušinių
- 200 g varškės
- 60 g lapinių kopūstų (kale)
- 100 g fermentinio sūrio
- 220 ml pieno
- 20 ml aliejaus
- Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1
Kiaušinius išplakame ir sumaišome su varške.
2
Kale kopūstus susmulikame, fermentinį sūrį sutarkuojame.
3
Į varškės masę sudedame kale kopūstus, sūrį, miltus ir pieną. Viską gerai išmaišome.
4
Į tešlą supilame aliejų ir dar kartą gerai išmaišome.
5
Keptuvę įkaitiname iš ištepame aliejumi. Iškepame vaflius ir tiekiame su graikišku jogurtu ar grietine.