Veganiškas glajus „Baltasis šokoladas”

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
1 stiklinė
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Net nepatikėsite, kad iš tokių ingredientų galima pasigaminti nuostabiai skanų glajų, kuris puikiai tiks pyragams, keksams, sausainiams ir kitiems desertams gardinti. Svarbu naudoti 100% kakavos sviestą! Šis veganiškas glajus tikrai nustebins kiekvieną ragautoją.

Ingredientai

50 g kakavos sviesto

75 g lukštentų kanapių sėklų

2 1/2 v.š. klevų sirupo ar medaus

120 ml vandens

1 a.š. vanilės ekstrakto

1 v.š. bulvių ar kukurūzų krakmolo

Žiupsnio druskos

Paruošimo būdas
1

Kakavos sviestą ištirpiname garų vonelėje.

2

Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos.

3

Glajų iškart galime lieti ant derestų arba dėti į šaldytuvą ir ilgiausiai laikyti iki 4 dienų. Šaldytuve laikomas glajus gali šiek tiek sukietėti, tad prieš liejant šiek tiek pašildykite garų vonelėje.