Veganiški mangų ledai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs, nuostabios kreminės konsistencijos mangų ledai.

Ingredientai
  • 1 skardinė kokosų pieno
  • 100 g džiovintų mangų
  • 1-2 v.š. klevų/agavų sirupo
  • Pistacijos pateikimui
Paruošimo būdas
1

Ištirpiname kokosų pieną.

2

Supjaustome mangus, dedame į pieną ir paliekame 6-12 val.

3

Pilame sirupą ir sutriname iki vientisos masės.

4

Dedame į indą, uždengiame maistine plėvele ir pastatome į šaldiklį.

5

Ištraukiame, palaukiame 15 minučių ir ledus dedame į porcijinius indelius.

6

Papuošiame pistacijomis.

 

Pastabos: riešutus galite įmaišyti į ledus.