Veganiški sorų miltų keksiukai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
6 keksiukai
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Nuostabi moliūgų ir šaltalankių draugystė. Minkšti, drėgni keksiukai. Skanūs ir kitą dieną.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Dubenyje permaišome visus miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską, cinamoną.

2

Kitame dubenyje išplakame moliūgų, šaltalankių tyrę, kokosų pieną, aliejų, citrinų sultis.

3

Sujungiame abi mases ir užmaišome tešlą keksiukams.

4

Keksiukų formeles ištepame aliejumi ir 3/4 jų tūrio užpildome tešla.

5

Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

 

Pastabos: aš naudojau pirktinę šaltalankių tyrę su cukrumi. Galima padaryti patiems – sutrinti šaldytas (atšildyti prieš tai) arba šviežias uogas. Tuomet reikėtų padidinti cukraus kiekį iki 50 g.