Vyniotinis su mandarinais puikiai tinka tiems kas nori pailsėti nuo sunkių, labai saldžių desertų ir ieško kažko gaivesnio ir lengvesnio.
- 5 kiaušiniai
- 3 v.š. ryžių miltų
- 250 g philadelphos (light)
- 3 v.š. medaus
- 6 mandarinai
- Citrinos žievelės
- Druskos
Biskvitui skirtus kiaušinių atskirkite nuo baltimų, išplakite juos su medumi iki šviesios masės. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Miltus po truputį dėkite į kiaušinių masę, pakaitomis su plakatais baltymais. Sudėkite citrinos žievelę. Biskvito tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (40-50cm) ir kepkite apie 12-15min. -180C karštumo orkaitėje.
Kremui sumaišykite visus ingredientus. Iškepusį biskvitą nedelsiant suvyniokite ir susukite į rankšluostį. Palikite kelioms minutėms, kad atauštų. Biskvitą išvyniokite, patepkite kremą, sudėkite mandarinus ir vėl suvyniokite.