Žiedinių kopūstų vafliai be glitimo

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
20 min
Porcijos
3-4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Žiediniai kopūstai yra viena mėgstamiausių mano daržovių. Man jie patinka virti, kepti, užkepti orkaitėje, kokia skani iš jų trinta sriuba. O dar galima 1:1 sumaišyti su bulvėmis ir padaryti sveikatai palankesnę bulvių košę. Jei esate neabejingi ar net abejingi šiai daržovei, išbandykite žiedinių kopūstų vaflius be glitimo ir nustebsite skoniu!

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Žiedinį kopūstą sutarkuojame arba susmulkiname elektriniu maisto smulkintuvu. Sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai supjaustome arba išspaudžiame.

2

Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska, juodaisiais pipirais ir sėlenomis.

3

Kitame dubenyje išplakame kiaušinius. Beriame sūrį, žiedinį kopūstą, dedame česnaką, grietinę ir permaišome. Suberiame miltų mišinį ir užmaišome tešlą vafliams.

4

Vaflinę gerai įkaitiname ir ištepame aliejumi. Dedame tešlą ir kepame iki auksinės spalvos. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 6 vaflius.

5

Tiekiame šiltus su šviežių daržovių salotomis. Nuotraukoje vafliai teikiami kaip suvožtiniai su omletu (kiaušinis + svogūnų laiškai) bei šviežiais pomidorais.