15 greitų vakarienės idėjų vienoje vietoje. Įvairios salotos, sriubos ir net kepsneliai puikiai tiks greitai, sočiai, skaniai ir svarbiausia maistingai vakarienei.
Salotos su batatais ir avinžirniais. Gaivios, sočios ir paprastai pagaminamos. Receptą rasite čia.
Makaronai su burokėlių padažu. Augalingam variantui vietoj fetos tinka naudoti šilkinį tofu. Receptą rasite čia.
Cukinijų sklindžiai. Labai skanūs ir lengvai pagaminami. Su grikių miltais! Receptą rasite čia.
Salotos su moliūgais ir burratos sūriu. Vietoj sviestinių pupelių galima naudoti ir avinžirnius. Receptą rasite čia.
Fritata su moliūgais ir feta. Fritata yra tradicinis itališkas patiekalas, kuris gaminimas orkaitėje. Naudojamaos įvarios mėgstamos daržovės, žolelės ir sūris. Receptą rasite čia.
Pilno grūdo kuskusas su soja. Tobulas patiekalas per 30 min. Jei nemėgstate sojos, galite pakeisti pievagrybiais. Receptą rasite čia.
Traškios brokolių salotos su avinžirniais. Vietoj spanguolių galite naudoti razinas! Receptą rasite čia.
Lašišos sriuba. Vietoj kokosų grietinėlės galima dėti ir įprastą. Receptą rasite čia.
Salotos su sūdyta lašiša. Kai norisi greitai, skaniai ir sveikai papietauti ar pavakarieniauti tam puikiai tiks salotos su sūdyta lašiša. Papildomai gardinant fetos sūrio, druskos į padažą nedėkite. Neturint fetos sūrio gardinimui tiks ir mėgstamos sėklytės. Receptą rasite čia.
Raudonojo kopūsto salotos su riešutų sviesto padažu. Raudonojo kopūsto salotos su riešutų sviesto padažu tiks ir kaip garnynas, ir kaip pagrindinis patiekalas. Galite pupelių ir nedėti, jeigu tieksite kaip garnyną. Padažui naudokite kuo skystesnį riešutų sviestą arba papildomai įpilkite kelis šaukštus vandens. Receptą rasite čia.
Tortilijų krepšeliai. Pasigaminkite per 30 minučių! Tortilijų krepšeliai su daržovėmis ir fetos sūriu. Gaivu, skanu, sveika ir spalvų tikrai netrūksta. Receptą rasite čia.
Kišas su moliūgais. Gardus ir greitai pagaminamas patiekalas, kuris tiks tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar priešpiečių dėžutei. Receptą rasite čia.
Trinta pievagrybių sriuba. Kreminę, gardžią, kokosinę trintą pievagrybių sriubą pagaminsite vos per 30 minučių ir gaminimui pakaks tik vieno puodo. Nemėgstant kokoso skonio visuomet galima naudoti įprastą grietinėlę ar pasirinkti avižų, sojų alternatyvas. Receptą rasite čia.
Bolivinių balandų ir žiedinių kopūstų kepsneliai. Labai skanūs ir sveikatai palankūs kepsneliai. Prie jų puikiai tiks šviežių daržovių salotos ir gaivus padažas. Receptą rasite čia.
Trinta moliūgų ir batatų sriuba. Kreminė, švelni, saldoka sriuba. Keptas čili su česnakais šią sriubą paverčia tobula. Receptą rasite čia.