Aprašymas
Labai skanūs ir sveikatai palankūs kepsneliai. Prie jų puikiai tiks šviežių daržovių salotos ir gaivus padažas.
Ingredientai
- 200 g virtų bolivinių balandų (kynvos)
- 200 g žiedinio kopūsto
- 2 kiaušiniai
- 50 g kietojo sūrio
- 30 g avižinių dibsnių
- 1/2 a.š. maltos kalendros
Paruošimo būdas
1
Žiedinų kopūstą sutakuojame arba susmulkiname maisto smulkintuvu.
2
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
3
Lengvai išplakame kiaušinį.
4
Permaišome visus ingredientus.
5
Šaukštu arba rankomis formuojame kepsnelius ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6
Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.