Ispaniška šaltsriubė – gaspačio

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min. + laikas šaldytuve
Porcijos
6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Vasara karaliauja skaniausių, šviežiausių daržovių metas. Tai pats tinkamiausias laikas ruošti ispanišką šaltsriubę – gaspačio.
Ji labai skani ir gaivi! Jei norite pavalgyti sočiau, padarykite prie šios nuostabios sriubos skrebučius su mocarelos sūriu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Pomidorus įpjauname kryžiuku, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 1-2 minutes, perliejame šaltu vandeniu ir nuimame odelę.

2

Daržoves supjaustome nedideliais gabaliukais ir beriame į virtuvinį kombainą.

3

Pagardiname druska, pipirais, įpilame alyvuogių aliejų ir citrinos sultys.

4

Susmulkiname iki vientisos masės.

5

Sriubą dedame į šaldytuvą ir palaikome 1 valandą.