Prieskoninė arbata „Masala chai”

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

„Masala chai” receptų yra labai daug. Viename naudojama labai mažai prieskonių – imbieras, kardamonas ir cinamonas, kitame žymiai daugiau. Galite prieskoninę arbatą sukurti patys, tik reikia sumaišyti šviežiai maltus prieskonius ir mėgautis.

Ingredientai
  • 2 v.š. malto imbiero
  • 1 a.š. malto muskato riešuto
  • 2 v.š. žaliojo kardamono anksčių
  • 1 a.š. maltų gvazdikėlių
  • 1 a.š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 v.š. malto cinamono
Paruošimo būdas
1

Į puodą pilame 500 ml vandens, užverdame ir beriame 1 a.š. prieskonių mišinio. Sumažiname ugnį ir paverdame 5 min.

2

Išpilstome į puodelius ir pagardiname šiltu pienu.