Aprašymas
„Masala chai” receptų yra labai daug. Viename naudojama labai mažai prieskonių – imbieras, kardamonas ir cinamonas, kitame žymiai daugiau. Galite prieskoninę arbatą sukurti patys, tik reikia sumaišyti šviežiai maltus prieskonius ir mėgautis.
Ingredientai
- 2 v.š. malto imbiero
- 1 a.š. malto muskato riešuto
- 2 v.š. žaliojo kardamono anksčių
- 1 a.š. maltų gvazdikėlių
- 1 a.š. maltų juodųjų pipirų
- 1 v.š. malto cinamono
Paruošimo būdas
1
Į puodą pilame 500 ml vandens, užverdame ir beriame 1 a.š. prieskonių mišinio. Sumažiname ugnį ir paverdame 5 min.
2
Išpilstome į puodelius ir pagardiname šiltu pienu.