Šokoladiniai saldainiai „Morkytės”

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
35 min
Porcijos
6
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Visiems šokolado mėgėjams! Niekas net neatspėtų, kad pagrindinis ingredientas yra morkos 🥕

Ingredientai
  • 200 g morkų
  • 90 g juodojo šokolado
  • 4 v.š. augalinio pieno
  • 50 g ryžių miltų
  • 1/2 a.š. agaro miltelių
  • Saujos mėgstamų riešutų

 

Paruošimo būdas
1

Morkas išverdame ir sutriname su pienu iki tyrės konsistencijos.

2

Morkų tyrę dedame į nedidelį puodą, beriame agar-agarą, permaišome ir užverdame.

3

Dedame šokoladą, beriame miltus ir sukapotus riešutus. Permaišome ir palaikome ant ugnies dar 3 minutes.

4

Dedame į kepimo popieriumi išklotą formą, papuošiame riešutais ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.

5

Supjaustome gabaliukais ir tiekiame.