Aprašymas
Visiems šokolado mėgėjams! Niekas net neatspėtų, kad pagrindinis ingredientas yra morkos 🥕
Ingredientai
- 200 g morkų
- 90 g juodojo šokolado
- 4 v.š. augalinio pieno
- 50 g ryžių miltų
- 1/2 a.š. agaro miltelių
- Saujos mėgstamų riešutų
Paruošimo būdas
1
Morkas išverdame ir sutriname su pienu iki tyrės konsistencijos.
2
Morkų tyrę dedame į nedidelį puodą, beriame agar-agarą, permaišome ir užverdame.
3
Dedame šokoladą, beriame miltus ir sukapotus riešutus. Permaišome ir palaikome ant ugnies dar 3 minutes.
4
Dedame į kepimo popieriumi išklotą formą, papuošiame riešutais ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.
5
Supjaustome gabaliukais ir tiekiame.