Trinta saldžių bulvių sriuba

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
35 min
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Visiems saldžių bulvių ir kokosų pieno mėgėjams!

Ingredientai
  • 3 vidutinio dydžio saldžių bulvių
  • 1 svogūno
  • 3 skiltelių česnako
  • 400 ml daržovių sultinio
  • 1 skardinės kokosų pieno
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. kario miltelių
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 1/4 a.š. imbiero miltelių
  • 1/4 a.š. čili paprikos miltelių
  • 1/2 a.š. ciberžolės
  • 2 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1

Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Česnakus sutriname.

2

Didesniame puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūnus su česnaku. Maišydami kepame kelias minutes.

3

Į apkeptus svogūnus sudedame prieskonius ir dar kepame apie pusę minutės. Tuomet sudedame bulves, supilame sultinį ir kokosų pieną. Verdame apie 20 minučių kol bulvės suminkštės. Sutriname su trintuvu ir tiekiame su sezamo sėklomis