Aprašymas
Ingredientai
- 100 g avižinių miltų
- 100 g pilno grūdo miltų
- 85 g obuolių tyrės
- 50 g migdolų miltų
- 4 v.š. klevų sirupo
- 20 g kokosų aliejaus
- 2 v.š. migdolų pieno
- 2 v.š. kakavos miltelių
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1/2 a.š. malto imbiero
- 1/2 a.š. malto cinamono
- 1/4 a.š. maltų juodųjų pipirų
- 1/4 a.š. malto kardamono
Paruošimo būdas
1
Dubenyje permaišome visus miltus, prieskonius, kakavą, kepimo miltelius.
2
Ištirpiname kokosų aliejų ir permaišome su obuolių tyre, klevų sirupu ir migdolų pienu.
3
Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą.
4
Tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 min.
5
Tešlą iškočiojame į 3-5mm storio lakštą. Sausainių formele išspaudžiame sausainius ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.